Зареждане

Жозе Алдо иска да се бие за титлата в UFC

Жозе Алдо иска да се бие за титлата в UFC
Публикувано на: Май 6, 2024 в 02:00 ч
Жозе Алдо, бивш шампион на UFC в категория перо, говори за бъдещите си спортни планове след успешното си завръщане в UFC.

"Кралят на Рио" остава отворен за допълнителни преговори с американската организация относно изтеклия договор между него и лигата. Алдо успешно се завърна в октагона по време на UFC 301. Събитието се проведе миналия уикенд в Рио де Жанейро, Бразилия. В подглавната битка за вечерта бразилецът се изправи срещу Джонатан Мартинес в категория петел.

Бившият шампион на UFC в категория перо се представи добре и победи американеца единодушно с 30-27 според картите и на тримата съдии. Така Алдо успешно се завърна в клетката след почти две години пауза. 37-годишният Алдо взе участие в пресконференция след събитието, на която коментира бъдещите си спортни планове. 

Битката на UFC 301 беше последната в договора на бразилеца с американската лига. Алдо разкри, че е отворен за преговори с най-добрата ММА организация в света. В същото време "Кралят на Рио" е ентусиазиран да се бие за титлата на UFC. Той иска да изпревари всички в класирането и директно да се бие за златото.

Алдо (MMA 32-8) е абсолютна легенда на смесените бойни изкуства. „Кралят на Рио“ беше въведен в Залата на славата на UFC в началото на 2023 година. Заслужава ли Алдо шанс за златото ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес