Зареждане

Живко Стоименов срещу опасен португалец в ММА състезанието SFC 6 в София

Живко Стоименов срещу опасен португалец в ММА състезанието SFC 6 в София
Публикувано на: Декември 15, 2017 в 09:57 ч
Българският ММА състезател Живко Стоименов записа бърза победа в Сърбия миналия месец. Почивката му обаче няма да е дълга, тъй като той се впуска в ново предизвикателство две седмици след Новата година.

Живко ще запише участие в ММА и К-1 състезанието SFC 6, което ще се проведе в столичната Арена Армеец на 13-ти януари.

Очакваното с интерес бойно шоу ще включва 6 часа битки по ММА и кикбокс/муай тай правилник, както и турнир по ММА между подбрани състезатели от най-добрите клубове в България.

Стоименов ще се изправи в ММА битка срещу опитния Falco Neto, който има 16 профи срещи, от които 9 победи с ТКО и събмишън още в първия рунд. Falco е изключително агресивен още от първите минути на рунда, а освен това е и кафяв колан по жиу-житцу.

Живко обаче е уверен, че с правилната подготовка ще успее да запише победа над опасния съперник.
 
"Готва се усилено при Ангел Караиванов и Антон Петров. Наблягам на кондиционната подготовка и играта в стойка.

Впечатленията за моя опонент са, че му пада издръжливостта след първия рунд и затова ще разчитам на играта си в стойка, както и на земя. Може да запиша и победа със зрелищен нокаут."

Билетите за събитието се продават във всяка зала, в която тренират бойци-участници в ММА турнира, както и в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal, както и в MMA.BG.

Организаторите пуснаха и специални тениски за самото събитие с имената на бойците, които могат да бъдат закупени от самите тях, включително и от Живко Стоименов, както и неутрална тениска на SFC 6, която е налична в нашия магазин.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес