Зареждане

Живко Стоименов срещу Игор Михалишин в EFM Show 2

Живко Стоименов срещу Игор Михалишин в EFM Show 2
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 17:57 ч
Живко Стоименов ще се бие отново на родна земя в бойната галавечер на полската верига EFM Show 2, която ще се проведе на 11-ти септември в столичната "Арена Армеец".

Един от най-активните ни и атрактивни бойни атлети ще се върне в клетката след близо година отсъствие в търсене на нова победа в ММА клетката.

В последния си двубой Живко записа загуба от Марсел Грабински в шампионска битка в GMC Fight Night в Германия, но сега ще излезе още по-мотивиран и подкрепен от българска публика. Към момента той е със статистика 12 победи и 4 загуби, като всичките му победи са с нокаут или събмишън.


Също така атрактивен и мотивиран ще бъде и неговият съперник - Игор Михалишин.

Полякът пристига в София след серия от 3 поредни победи, последната от които беше е първото издание на EFM Show и то срещу топ български боец - Георги Валентинов.

Вижте също: Валентинов загуби с гилотина в EFM Show

След като Валентинов пожела реванш, а Игор отказа, сега на Живко се пада шанса да отмъсти за поражението на своя тренировъчен партньор.

Михалишин е със статистика 8 победи и 2 загуби.

 
Девет ММА битки, една битка К-1 и две във формулата Cage box ще гарантират едно емоционално и грандиозно спортно събитие в България.

Двубоите в Cage Box са нова формула, създадена от EFM Show. В нея битките се провеждат в най-малкия боксов ринг в света (3,6 м х 3,6 м), което не оставя място за тактика и изчисления. Борбите са бързи, динамични и експлозивни.

Съдейки по първото издание на турнира, в който участие взеха Георги Валентинов и Даниел Илиев, ни очаква доста зрелищна и атрактивна галавечер.
 

Билетите за EFM Show 2 са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео