Зареждане

Жакаре Соуса: Все още съм сред най-добрите

Жакаре Соуса: Все още съм сред най-добрите
Публикувано на: Ноември 30, 2019 в 09:37 ч
Жакаре Соуса навлезе в серия от 2 поредни загуби за първи път в кариета си, но това не го притеснява. Бразилеца, който след седмица ще стане на 40-годишна възраст се провали в дебютната си битка в полутежка категория и загуби с раздвоено решение от Ях Блахович. Двамата се биха преди 2 седмици в Сао Пауло, където Соуса не впечатли.

Соуса печели само 2 от последните си 6 битки, но въпреки това не смята да се оттегля от играта. Той все още не е решил дали ще остане в полутежка категория или ще се върне в средната категория. Жакаре обаче все още е мотивиран за битки в октагона и вярва, че е сред най-добрите в играта:


В момента се случват доста неща и всички се чудим в коя категория да се бием. Скоро ще вземем решение за това, което е най-добре за нас. В момента мислим дали да остана в полутежка категория или да се върна в средна категория. 

Не очаквах да е толкова трудно да сваля Блахович на земята. Бях изненадан от неговите размери. Тренирах с бойци от тежка категория за тази битка и той беше доста едър. Всички страдат от свалянето на килограми и такъв е живота. Аз вече съм на 40 години. 

Цял живот свалям килограми. Сега отново съм развълнуван и щастлив и искам да работя. Все още съм сред най-добрите в категорията. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес