Зареждане

Жакаре Соуса с положителна проба за COVID-19

Жакаре Соуса с положителна проба за COVID-19
Публикувано на: Май 9, 2020 в 07:41 ч
Жакаре Соуса е дал положителна проба за коронавирус и отпада от бойната карта на UFC 249, до което остават броени часове. Той мина успешно кантара за битката с Юрая Хол, но няма да се бие. Новината беше споделена от Брет Окамото. Соуса беше един от тези, които се страхуваха от вируса, но беше принуден да се бие, за да си плаща сметките. Той е единствения боец от бойната карта, който дава положителна проба.

Малко по-късно от UFC съобщиха, че двама от хората, които щяха да са в ъгъла на бразилеца също са с положителни проби. Те са напуснали хотела и са били поставени в изолация. Медицинските екипи на организацията ще ги следят и ще им оказват нужната помощ. Това няма да промени плановете на организацията и те смятат да продължат напред с всички събития, които са планирали този месец.

Хол пусна изявление в социалните мрежи и пожела скорошно възстановяване на своя съперник. Интересното е, че само Жакаре носеше ръкавици по време на кантара и имаше най-много разстояние между него и Хол, когато застанаха лице в лице.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес