Зареждане

Жаирзиньо Розенструйк: Мога да нокаутирам голямата глава на Нгану

Жаирзиньо Розенструйк: Мога да нокаутирам голямата глава на Нгану
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 10:19 ч
Дълго време Франсис Нгану е най-страшния боец в тежка категория на UFC, но сега се появи конкуренция. Непобеденият Жаирзиньо Розенструйк набра скорост в първата си година в организацията и вече е в серия от 4 поредни победи с нокаут в UFC. Той е с рекорд 10-0 в ММА и миналия уикенд успя да победи легендарният Алистър Овърийм.

Победата беше впечатляваща, защото се случи в последните секунди на 5-тия рунд и с нея Розенструйк показа, че няма проблеми с кардиото, каквито виждаме при Нгану. Двамата се установиха като големите нокаутьори в тежката и определено ще има голям интерес към такава среща. Не е ясно дали от UFC ще я организират, но Розенструйк е готов и вярва, че може да нокаутира Франсис:


Харесва ми това, че Нгану ми отговори. Ако той приеме битката, то тогава ще се развълнувам. Ще се видим скоро с него. Мисля, че това ще бъде добра битка. Той е силен и едър боец. 

Да, той е голям и страшен, но трябва да го направим. Разбира се, че мога да го нокаутирам. Със сигурност ще може да видите, че ще го нокаутирам. Трябва само да го ударя в тази голяма глава.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес