Зареждане

Жаирзиньо Розенструик: Ще победя Нгану, защото съм по-добър

Жаирзиньо Розенструик: Ще победя Нгану, защото съм по-добър
Публикувано на: Февруари 2, 2020 в 00:13 ч
Непобеденият Жаирзиньо Розенструик набра сериозна скорост в първата си година в UFC и вече е близо до титлата. "Bigi Boy" записа 4 поредни победи с нокаут и увеличи статистиката си на 10-0 в ММА. Той ще се бие срещу бившият претендент за титлата Франсис Нгану в главната битка на UFC on ESPN 8 през март в Охайо и вярва, че ще победи.

Жаирзиньо смята, че е по-добър в стойка от своя опонент и не се страхува от неговата сила. Розенструик се труди здраво в залата и твърди, че ще срути покрива на арената през март. Ето какво още сподели той в интервю:


Миналата година беше невероятна за нас и ние сме много радостни. Работя здраво и вярвам в това, което правя. Всичко е възможно и днес или утре може да го постигнем. Правя това от много дълго време и съм фокусиран върху целта. В моята родина ме посрещнаха много добре и аз съм щастлив с това, че представлявам Суринам. 

Научих много от последната ми битка и нямаме търпение за следващата. Не мисля, че Нгану е най-добрия страйкър, който ще срещна в UFC. Смятам, че той е най-голямото ми предизвикателство. Това е битка, която ще бъде вълнуваща. Ще е важно това кой може да удари първи и кой може да поеме удари. 

Ще видим дали Нгану може да носи на удари. Бил съм се и преди с много силни и страшни бойци, но съм ги нокаутирал. И този път няма да е различно. Ние работим здраво и ще си свършим работата. Знам, че на 28-ми март ще срутя покрива на арената. Ще видите една много добра битка. 

Не се притеснявам от неговата сила. Преследвам рекорди и искам да го победя, а след това да се бия за титлата. Мисля, че аз съм по-добър страйкър от него. Ще ви го покажа през март. Ще го победя, ще заема неговото място и ще се бия за титлата. Аз искам да стана най-добрия и ще се наложи на победя най-добрите. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес