Зареждане

Захаби за UFC 246: Логиката избира Макгрегър, сърцето ми - Серони

Захаби за UFC 246: Логиката избира Макгрегър, сърцето ми  - Серони
Публикувано на: Януари 8, 2020 в 09:09 ч
Фирас Захаби анализира предстоящия главен двубой на UFC 246 между Доналд Серони и Конър Макгрегър, като заяви, че е доста раздвоен в изхода в мача. Известният ММА треньор казва, че знае, че „Cowboy“ е доста непостоянен в представянията си, губейки 6 от последните 10 битки, но разумът и сърцето му все говорят две различни неща.

„Раздвоен съм в този двубой“, заяви Захаби на своя канал в YouTube. „Мозъкът ми ми казва „Макгрегър ще спечели. Той планира завръщането си. Тренира като дивак. "Cowboy" просто  приема всяка битка. Той е очукан. Към края на кариерата си. Той има загуби. Той е бил доста нараняван. Той се бе лошо бит от Фъргюсън, а също и от Гейджи. Какво те кара да мислиш, че Макгрегър няма да го победи? "

„Е, мозъкът ми казва, че Макгрегър ще спечели този двубой, но сърцето ми ми казва, че искам "Cowboy" да спечели. "Защо? Защото познавам Доналд. Той е страхотен човек. В миналото съм тренирал с него. Винаги залагам на боец, който познавам. В този случай обаче трябва да бъда наистина честен. Трябва да ви кажа, че наистина вярвам, че Макгрегър ще може да нацели Доналд.

Сега той или ще приключи с "Cowboy" в първите два рунда, или битката ще продължи и в следващите рундове, но пораженията, които Макгрегър ще е нанесъл в първите два рунда, ще окажат голямо влияние върху изхода на двубоя по-късно."



Друг фактор, който Захаби приписва в полза на ирландеца е, че Макгрегър е много мотивиран да направи успешно завръщане, а Серони просто приема поредния двубой.

"Предполагам, че Макгрегър тренира наистина усилено. Той иска да се върне в Октагона. Иска да бъде шампион отново. Мисля, че е много мотивиран и това е една от причините, поради които избирам Макгрегър. Мисля, че "Cowboy" приема двубоите, но тялото му се е износило.

Той е участвал в страхотни битки. Но пое доста поражения напоследък. Няма как да е свеж. "Cowboy" навъртя доста километри с тялото си за кратко време. А срещите му бяха истинска война."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес