Зареждане

Zabit Magomedsharipov: Скоро ще се бием с Max Holloway

Zabit Magomedsharipov: Скоро ще се бием с Max Holloway
Публикувано на: Март 8, 2019 в 10:03 ч
Zabit Magomedsharipov успя да победи Jeremy Stephens и зае 6-тата позиция в категория перо. Бившия шампион на ACB навлезе в серия от 13 поредни победи, като 5 от тях са в UFC и скоро очаква да се срещне с шампиона в категорията:



От доста време чаках за опонент, който да е по-напред в ранглистата. Видях коментарите след битката и доста хора очакваха да видят движения от Mortal Kombat, но Stephens е различен боец. Когато се биеш срещу топ боец, няма как да се раздадеш още в самото начало. Главното нещо беше да го победя. Тази победа ме приближи до титлата и аз съм тук за нея. Следвах плана, който треньорите ми казаха. 


UFC не искат да се бия в Русия, освен ако не е ppv събитие. Поисках от тях да се бия в Москва, но те не се съгласиха. Мисля, че Аldo ще успее да победи Volkanovski. Искам той да победи, защото е на върха и когато се бия с него, ще мога да заема неговата позиция. Разбира се, че следя Max Holloway, защото е шампион в категорията. Може да се срещнем в клетката. Той ще се бие в лека категория и няма да е лесно. Той не е толкова едър, че да се състезава там. Мисля, че ще се върне в категорията.


Мисля, че съм готов да се бия с него, но предпочитам да направя още 1 битка. Правя още една битка и след това ще съм готов за него. В момента не мисля за смяна на категорията, защото нямам проблем със свалянето на килограми. В бъдеще, ако имам проблеми, то тогава ще се преместя.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес