Зареждане

Zabit Magomedsharipov се затрудни, но постигна победата срещу Jeremy Stephens

Zabit Magomedsharipov се затрудни, но постигна победата срещу Jeremy Stephens
Публикувано на: Март 3, 2019 в 04:58 ч
Zabit Magomedsharipov успя да постигне поредната си победа в клетката на UFC. Той се би в главната битка на прелимите срещу Jeremy Stephens. В първия рунд Zabit и Stephens започнаха на бавни обороти и изчакваха да видят какво ще предложи другия. Jeremy изчакваше момента да вкара силния си десен удар, но Zabit успяваше да се измъкне и реши да играе на контра. Два пъти той успя да изрита в слабините Stephens и битката беше спирана за кратко, като рефера предупреди Zabit. Двамата си вкарваха силни удари с крака и рунда завърши с леко предимство на Magomedsharipov.


Във втория рунд Stephens успя да вкара силния си десен удар в главата на Zabit и леко го разклати. Magomedsharipov продължаваше да се движи и да вкарва удари от дистанция. Той успя да свали цели 3 пъти Jeremy в този рунд и опита да го събмитне, но не успя. За сметка на това обаче му вкара добри удари на земята.


В третия рунд Stephens беше по-агресивния от двамата и не спираше да преследва Zabit, който искаше битката да се играе от дистанция и не позволяваше на Jeremy да го приближи. В края на рунда двамата си размениха по няколко удари, като Zabit успя да го свали на земята, но Jeremy веднага се изправи и му вкара удари. Zabit опита удар с крак със завъртане, но не намери целта и падна, а Stephens опита да го удари, но рунда приключи. След края на 3-те рунда реферите отсъдиха победа с единодушно решение за Magomedsharipov - (29-28, 29-28, 29-28).


Това определено е една от най-трудните битки за Magomedsharipov в UFC. С тази победа той записа 5 поредни в UFC и серията му става 13 поредни победи в ММА. Zabit няма загуба вече 6 години. Stephens от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес