Зареждане

Юрая Хол планира да нокаутира Йоел Ромеро

Юрая Хол планира да нокаутира Йоел Ромеро
Публикувано на: Юли 12, 2020 в 06:00 ч
Юрая Хол планира да търси нокаут в битката си с Йоел Ромеро. Двамата ще се бият в края на август и срещата обещава да бъде интересна. Хол е с рекорд 15-9 в ММА и неговата цел е да стигне до битка с Израел Адесаня. Юрая иска да е най-добрият в света и няма да се страхува от бруталната сила на Ромеро. Хол успява да приключи 12 от своите битки и 4 от неговите загуби са с нокаут. 35-годишния ветеран е повече от готов за екшън и планира да изгрее срещу Ромеро:


От много дълго време искам бой с Ромеро. Той е един от най-добрите. Йоел е елитен боец. Искам да се тествам срещу него. Ако искам да съм най-добрия, то тогава защо да не се бия с него ? Познавам битките, които от гледна точка на стиловете ще покажат най-доброто от мен. 

Искам да стигна до Адесаня и трябва да мина през Ромеро. Ако искам да включат и Дарън Тил в играта, то аз ще смажа и него. Целта обаче е да се изкача по стълбата. Няма да вляза в боя с Ромеро, за да оцелявам. Ще се бия и ще търся нокаут. Чувствам, че съм във върхова форма. Готов съм за всичко. 

Искам да преследвам Ромеро в боя. Вълнувам се заради това. Не трябва да съм прибързан, защото той удря като камион. Главната ми цел е да стигна до шампиона. Целта не е титлата, а Адесаня. Той е трофея за мен. Искам да тествам неговия стил. Това ме вълнува повече от колана.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес