Зареждане

Йорган де Кастро: Джон Джоунс ще прегази Миочич

Йорган де Кастро: Джон Джоунс ще прегази Миочич
Публикувано на: Май 17, 2022 в 16:00 ч
През последната година и половина бившият шампион в полутежка категория на UFC Джон Джоунс се готви за дебют в тежка категория.

Джоунс често пуска снимки и видео от тренировките, които показват, че е качил доста килограми. Все още няма вътрешна информация за текущите приготовления на „Bones“ за новата категория.

Наскоро един от неговите тренировъчни партньори, ветерана Йорган де Кастро, говори в португалския подкаст на MMA Fighting Trocação Franca, за да вдигне малко завесите на спаринг сесиите с Джон Джоунс в тежка категория.

„Той чака две години за това. Джоунс е с тегло 116 килограма, но е много силен. Неговото кардио ще бъде ключът. Той вкарва удари в продължение на два часа и не намалява скоростта. 

Никога не ти е удобно с него в спаринг. Ако започнете да се чувствате удобно с ръцете, той полза борба. Ако искате да станете, той вкарва лакти и удари с коляно. 

Не много хора могат да направят това в тежка категория. Всеки има тежки ръце, но не са много хората, които могат да комбинират борба и джиу-джицу. 

Гъвкавостта на Джоунс ще направи разликата в тежка категория. Битката със Стипе ще бъде перфектна. Стипе тежи колкото Джон и има добър бокс. 

Мисля, че Джоунс ще прегази Стипе Миочич. Не виждам кой може да докосне Джоунс", сподели де Кастро в подкаста на MMA Fighting.

Битка между Джоунс и Миочич ще има през есента. Каква е прогнозата ви ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес