Зареждане

Йоел Ромеро: Ще има нов шампион в средна категория

Йоел Ромеро: Ще има нов шампион в средна категория
Публикувано на: Февруари 2, 2020 в 00:00 ч
Йоел Ромеро е готов да се възползва максимално от златния шанс, който от UFC му дадоха за пореден път. 42-годишния боец ще се бие за титлата в средна категория с непобеденият шампион Израел Адесаня в главната битка на UFC 248 през март. Ромеро пропиля цели 3 възможности да спечели титлата и тази явно ще е последна за кубинеца.

В момента той се намира в серия от 2 поредни загуби и няма победа вече 2 години. Това със сигурност е един огромен подарък за него и той е уверен, че ще има нов шампион в категорията. Йоел даде интервю пред "The Schmo" и сподели, че на 7-ми март най-накрая ще вдигне златото. Ето какво още каза той:


Много се вълнувам и се чувствам благословен. Остават още 5 седмции и аз съм готов. Адесаня казва, че съм лесен ? Изи, защо го казваш ? Ти си едно лошо момче. Ще ти ръкопляскам. Не искам да казваш, че съжаляваш след битката. Изи, стига човече, защо го казваш ? Аз съм ти по-голям брат. Ще се видим скоро, момче. 

Да, аз съм на 40 години, но виж в каква форма съм. Сега е моето време. Виж само какви бицепси и плочки имам. Чувствам се страхотно. След 5 седмици през март във Вегас ще чуете, че ще има нов шампион. Новия шампион в средна категория ще бъде Йоел Ромеро. Скоро ще се видим с това момче. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес