Зареждане

Йоел Ромеро не смята да стига до решение срещу Адесаня

Йоел Ромеро не смята да стига до решение срещу Адесаня
Публикувано на: Февруари 9, 2020 в 09:00 ч
Йоел Ромеро получава последен шанс за титлата в средна категория и ще даде всичко от себе си, за да стане шампион. "Soldier of God" ще се бие с Израел Адесаня в главната битка на UFC 248 през март. Ромеро вече пропиля няколко шанс за пояса, но този път не смята да оставя съдбата си в ръцете на съдиите, които го порязаха в две срещи с Робърт Уитакър.

Йоел идва след загуба с решение от Пауло Коста и вярва, че съдиите са го ощетили и в тази среща. Определено има доста съмнения около тези негови загуби и той вече знае, че трябва да търси нокаут. Това и възнамерява да направи срещу Адесаня през март. Ето какво сподели 42-годишния ветеран пред Брет Окамото от ESPN:


Мисля, че Адесаня ме уважава. Той се присмя на някои неща, но всичко е стратегия. Всички си правят шеги с мен, но какво от това ? Провалих се на кантара, и какво от това ? Аз изненадах всички с моите танцови умения на сцената. Това не бях аз, а Бог, защото той е непредвидим. 

Когато аз се бия в клетката, не съм аз, а Бог. Той има различни планове от нашите. Когато имах проблеми с USADA исках от Бог да разбера защо го прави. Всички започнаха да говорят, че съм измамник и аз паднах ниско, но сега съм високо. Разбрах, че плановете на Бог са различни и съм му благодарен. Неговия план е най-добрия. 

Никога не се предавам. Не трябва да стигам до решение. Победата трябва да е с нокаут, а не да зависи от съдиите. Вижте ме в каква форма съм, а вече съм на 42 години. Вече съм казвал причините, поради които се провалях на кантара. От UFC знаят причините. Сега имам достатъчно време и не трябва да се притеснявате за това. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес