Зареждане

Йоел Ромеро иска да тръшне Дейна Уайт, след като стане шампион

Йоел Ромеро иска да тръшне Дейна Уайт, след като стане шампион
Публикувано на: Февруари 2, 2020 в 00:00 ч
Йоел Ромеро вече е планирал как ще отпразнува спечелването на титлата в средна категория през март. Ветеранът от Куба получава 4-ти шанс да се бие за титлата в категорията и през март ще премери сили с непобеденият шампион Израел Адесаня. Ромеро е в серия от 2 поредни загуби и имаше доста недоволни от това, че организацията отново му даде шанс.

42-годишния боец вярва в себе си и планира да събаря Адесаня на земята. Йоел няма победа вече 2 години, но това не го притеснява. Той е уверен, че ще победи и планира да тръшне Дейна Уайт на земята, след като президента му постави пояса около кръста. Ето какво сподели още Ромеро в интервю:


Той може да казва каквото си иска, защото хората имат нужда от мотивация. Защо казва, че съм лесна битка ? Той си противоречи, защото първо говореше, че всички се страхуват от мен и съм корав опонент. Сега говори други неща, но няма проблем. 

Много съм щастлив заради това, че получих шанс и битката наближава. В края на краищата трябва да видим какво ще се случи през март. Сега нещата са различни и хората говорят много. Виждаме как говорят, че са най-добри и ще убият своя опонент. 

В края на краищата трябва да се бием. Аз вярвам в себе си. Ако той направи грешка и ми се отдаде възможност да го съборя, то тогава ще го направя. Искам да тръшна Дейна Уайт на земята, след като ми постави пояса около кръста. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес