Зареждане

Йоана Йеджейчик се подигра с трагедията в Китай и ядоса Вейли Жан

Йоана Йеджейчик се подигра с трагедията в Китай и ядоса Вейли Жан
Публикувано на: Януари 30, 2020 в 08:16 ч
Бившата шампионка в категория сламка Йоана Йеджейчик си спечели гнева на своята опонентка и на феновете. Полякинята се подигра на трагедията, която се случва в Китай преди битката си с Вейли Жан на UFC 248 през март. Йоана пусна снимка в социалните мрежи, на която е с противогаз, а това не беше уместно предвид смъртоносния коронавирус, който върлува в Китай и взе живота на близо 200 души.

Това определено премина границата и Жан сподели, че Йеджейчик е показала истинското си лице, а бившата шампионка побърза да се извини. Ето какво си казаха двете в социалните мрежи:


Жан: Да се подиграваш на трагедията показва твоя характер. Хората умират, някой баща, някоя майка, детето на някого. Кажи каквото искаш за мен, ако това те кара да се чувстваш по-силна, но не се шегувайте с това, което става тук. Пожелавам ти добро здраве до 7 март. Ще те видя скоро.

Йоана: Здравей, Вейли. Съжалявам за това, че ти е станало гадно. Никога не бих се подигравала с болни хора или вирус. Не исках да те обидя. Просто се забавлявах с меме от социалните мрежи. Не се поддавай на емоции.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес