Зареждане

Йеджейчик: Душата ми кървеше след битката с Жанг

Йеджейчик: Душата ми кървеше след битката с Жанг
Публикувано на: Април 20, 2020 в 05:00 ч
Йоана Йеджейчик получи един от най-бруталните хематоми в историята на ММА. Това се случи в нейната битка с Вейли Жанг на UFC 248, което се проведе миналия месец. Битката между двете си беше чиста война и не спря цели 25 минути. Двете поеха най-добрите си попадения и продължиха да се бият до самия край.

Вижте още - Йоана Йеджейчик вече е възстановена от бруталните поражения​​​

Йоана показа голямо сърце и желание за победа, като продължаваше да се бие, въпреки че главата й се наду като балон. В крайна сметка тя загуби с раздвоено решение, а след това двете бяха закарани в болница. 32-годишната полякиня споделя, че е изпитала огромна болка и е чувствала, че сърцето й кърви. Ето какво още сподели Йоана, която пак се върна към загубите и има само 2 победи в последните си 6 битки:


Лекарите направиха малка процедура на моето ухо. Направиха ми всякакви видове тестове. След такава битка чувстваш, че всяко докосване от лекарите и от сестрите е болезнено. Всичко беше толкова болезнено. Не исках никой да докосва тялото ми. 

Чувствах, че сърцето ми кърви и душата ми кърви. Винаги съм знаела, че всичко може да се случи по време на битка. Не съм очаквала, че ще съм толкова насинена и ще има толкова болка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес