Зареждане

Ярослав Амосов: Путин е откачалка, която иска да убива деца

Ярослав Амосов: Путин е откачалка, която иска да убива деца
Публикувано на: Февруари 25, 2023 в 00:00 ч
Ярослав Амосов се завръща след броени часове, за да брани титлата си в полусредна категория.

29-годишният боец от Украйна ще срещне временния шампион Логан Сторли в главното събитие Bellator 291, което ще се проведе в Дъблин, Ирландия. Това е реванш, след като през ноември 2020 година, Амосов спечели с разделно съдийско решение.

Завръщането на Амосов в клетката идва на фона на прекараните близо 10 месеца служба в украинската армия. Когато руските сили нахлуха в страната му миналия февруари, Амосов спря кариерата си в ММА. И, честно казано, заложи живота си на карта, за да защити страната си.

Ето какво сподели пред медиите е САЩ Амосов, който е с рекорд 26-0 в ММА.

„Когато започна войната, жена ми слушаше какво се случва, защото първата атака беше близо до моя град. Тя чу ракети, самолети да стрелят. Тя слушаше всичко това. 

Разбира се, тя е уплашена. Всички хора са уплашени. Ситуацията в Украйна сега е мотивация. 

Владимир Путин е откачалка, която иска да убива деца и жени. Иска да избива украинци. Руската пропагадна е голяма и работи. Хората не разбират какво се случва. 

Ние си живеем нормално в Украйна и не сме атакували никого. Ние нямаме проблем, но Русия ни атакува. Какво искат от нас ? Ние си живеем нормално. Ставаме сутрин, пием кафе и работим. 

Един ден Русия просто решава да ни атакува. Путин казва, че имало нацисти. Кой е нацист ? Той е откачен човек.", сподели Амосов пред медиите.

Вие какво мислите по темата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес