Зареждане

Ярослав Амосов отказа да обижда руснаците

Ярослав Амосов отказа да обижда руснаците
Публикувано на: Юни 4, 2023 в 11:00 ч
Украинският боец по смесени бойни изкуства (MMA) Ярослав Амосов отказа да обижда руснаците по време на участие в подкаст.

Безспорният шампион на Bellator в полусредна категория взе участие в подкаста „Това е Ирпен, Гриша“. Водещият предложи на Амосов да избере някоя обидна думичка, с която да опише гражданите на Русия. Амосов отговори, че за него е трудно да направи нещо такова.

Ярослав каза още, че отказва да участва в тази подкаст традиция. Украинецът е на 29 години и през 2021 г. стана абсолютен шампион на Bellator в полусредна категория. Амосов има 27 победи в 27 професионални битки.

В края на февруари тази година Амосов защити титлата си в обединителен мач с Логан Сторли. И докато всякакви хора известни и неизвестни се редят да обиждат руснаци и украинци, то Ярослав ни дава пример, който трябва да следваме.

Амосов взе участие в отбраната на своето населено място и прекара близо година на фронта. Той видя ужасите на войната, но въпреки това отказа да обижда тези, които нахлуха в страната му. Това определено е достойно поведение.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес