Зареждане

Ян Блахович: UFC казаха, че имат нужда от мен

Ян Блахович: UFC казаха, че имат нужда от мен
Публикувано на: Юли 22, 2024 в 10:00 ч
Ян Блахович иска да се върне в клетката на UFC през декември тази година. Полякът е убеден, че заслужава реванш с Алекс Перейра, шампионът в полутежка категория. Блахович се връща във форма след операция на рамото и наскоро обяви, че е казал на UFC, че би искал да се бие през декември.

В интервю за Polsat Sport той призна, че е разговарял с мачмейкър на UFC по време на скорошния му престой в Лас Вегас. Говорейки за потенциален съперник за завръщането си в клетката, Блахович посочи Алекс Перейра, срещу когото загуби първата битка. Ян е бивш шампион на UFC в полутежка категория.

Той вероятно няма да получи шанс за титлата и е готов за Магомед Анкалаев, Иржи Прохазка или Джамал Хил.

"Говорих с Мик Мейнард и той каза, че имат нужда от мен. И знам, че имат нужда от мен, така че това ме прави много щастлив. Мисля, че заслужавам този реванш с Алекс Перейра. Все още мисля, че не съм загубил тази битка. Само благодарение на съдиите, които вярват, че левият прав в корема е по-силен от ударите в главата, той спечели. 

Това е история и няма смисъл да се връщам към нея. Но мисля, че заслужавам реванш и дори нямам нужда от друга битка, за да се бия за титлата. Ако не, ще го направя, няма проблем. Имаме Анкалaев, има Прохазка и Хил. Едно от тези имена със сигурност.", каза Блахович.

Кой трябва да е следващ за Блахович ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес