Зареждане

Ян Блахович ще търси нокаут над Гловър Тейшейра

Ян Блахович ще търси нокаут над Гловър Тейшейра
Публикувано на: Юни 4, 2021 в 00:00 ч
Ян Блахович планира да търси нокаут в битката си с Гловър Тейшейра. Двамата ще се бият на събитието UFC 266, което е планирано за началото на септември. Блахович е в серия от 5 поредни победи и през март защити титлата си с победа над Израел Адесаня.

Блахович печели 9 от последните си 10 битки и е с рекорд 28-8 в ММА. Той приключва 17 от срещите си и само 3 пъти е губил с приключване в клетката. Ян очаква да се изправи срещу най-добрата версия на Тейшейра.

Опитният ветеран от Полша иска битката да се проведе в стойка, за да търси нокаута. Той очаква Гловър да търси бой на земя, но не се притеснява от това. Ето какво сподели Блахович преди битката с друг опитен ветеран в лицето на Тейшейра:

Ще се наслаждавам на тази битка, вълнувам се. Тейшейра е добър боец с много опит. Мисля, че Гловър ще бъде най-добрата си версия в тази битка, защото ще е последен шанс да спечели титлата. Вероятно ще е една от последните битки в кариерата му. 

Мисля, че ще направи всичко възможно, за да ме победи и трябва да съм готов. Ще покажем на младите как се бият истинските мъже. Мисля, че той ще се опита да ме свали и да ме контролира на земята. Моята цел ще е да се бием в стойка и там да го нокаутирам. 

Ще се опитам да го направя. Ще внимавам за уменията му в бокса. Ако ме събори, тогава ще се опитам да стана. Няма да се паникьосвам, защото имам добро джиу-джитсу. Ако се появи шанс, тогава ще се опитам да го събмитна. Ще се опитам да държа боя в стойка и да го нокаутирам. 

Ще успее ли Ян да запази титлата си ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес