Зареждане

Ян Блахович нокаутира Андерсън и предизвика Джоунс

Ян Блахович нокаутира Андерсън и предизвика Джоунс
Публикувано на: Февруари 16, 2020 в 06:06 ч
Ян Блахович се завърна в клетката, за да се изправи срещу Кори Андерсън в главната битка на UFC Fight Night 167, което се проведе преди малко в Рио Ранчо, Ню Мексико. Битката между двамата приключи само за 3 минути и 8 секунди, които бяха достатъчни на Ян да спре тока на Андерсън. В началото двамата започнаха да разменят ритници и Блахович вкара удари, които накараха Андерсън да търси събаряне, но без успех.

Блахович продължава да има успех в стойка, а Кори опитва отново да пренесе битката на земя, но не успява. Джаб и ъперкът от Ян, на които Кори отговаря с ритник. Андерсън опитва ритник, но Блахович го посрещна със силен десен и го праща на пода. Кори не знае къде се намира, а Блахович му вкарва още един тежък удар и всичко приключва. Ян печели 3-та поредна победа и вперва поглед в Джон Джоунс, който стои извън клетката.

Бившия шампион на KSW го предизвика в интервюто след битката и сподели, че ще чака дата за битка с "Bones". Андерсън от своя страна губи серията си от 4 поредни победи и забравя за шампионските си претенции.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес