Зареждане

Yair Rodriguez очаква война в битката срещу Zabit Magomedsharipov

Yair Rodriguez очаква война в битката срещу Zabit Magomedsharipov
Публикувано на: Юни 26, 2018 в 19:51 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Yair Rodriguez преживя доста неща през последните месеци и даже беше освободен за кратко от UFC. Той беше обвинен, че не иска да се бие, но в последствие се разбра, че всичко било плод на недоразумение и нещата се оправиха. Rodriguez отново е в UFC и ще се бие срещу Zabit Magomedsharipov на UFC 228, което ще се проведе на 8 септември в Лас Вегас.

Yair не се самозалъгва, че ще бъде лесна битка и очаква война:
 
Исках да се бия с боец от топ 10, защото преди да получа шанс срещу Frankie Edgar имах 6 победи от които в 4 взех бонус. Всеки трябва да прави това, което е най-добре за него и аз исках да се бия с боец от топ 10, защото всички щяха да се чудят - защо това момче ще се бие с бойци извън топа. Винаги съм правил нещата, които са най-добри за мен и кариерата ми.

За Magomedsharipov мисля, че той е добър във всеки един аспект и в нашата битка няма да е по-различен. Радвам се за тази битка и очаквам тя да бъде впечатляваща. Хората заслужават да гледат такива битки и трябва да сте сигурни, че тази битка ще е война. Всички са развълнувани за тази битка и аз вече нямам търпение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес