Зареждане

Yair Rodriguez: Не бягам от никого и ще се бия с Magomedsharipov, но трябва да се докаже

Yair Rodriguez: Не бягам от никого и ще се бия с Magomedsharipov, но трябва да се докаже
Публикувано на: Ноември 8, 2018 в 08:31 ч
Yair Rodriguez се изправя срещу Chan Sung Jung този уикенд в главната битка на UFC Denver. Rodriguez влезе като смяна след като Frankie Edgar се оттегли от битката. Yair трябваше да се бие срещу Magomedsharipov преди няколко месеца, но се контузи и се оттегли. По-рано тази година той беше освободен за кратко от UFC след като стана ясно, че той отказал битка с Magomedsharipov. Сега Yair отново е готов да се бие с него, но все още смята, че Zabit трябва да се докаже:


Последната година и половина беше много тежка. Сега обаче се радвам, че ще се бия в главната битка този уикенд. С нов живот и енергиия не знам какво повече да кажа освен, че съм щастлив. Не отказвам битки и не бягам от никого. Правя това откакто се помня още от 5 годишен. Имам тонове улични битки. Не се страхувам от боевете. Точно заради това съм все още тук. В живота се случват определени неща и понякога няма какво да се направи.

Готов съм да се бия с Magomedsharipov, навсякъде и по всяко време. Все още обаче мисля, че той трябва да се докаже. Имам 7 битки в UFC от които 6 победи и 1 загуба с 4 спечелени бонуси. Участвал съм в две главни битки. Готов съм да се бия с него в клетката или в залата няма проблеми.


Zabit е в серия от 4 поредни победи в UFC и в 3 от тях печели бонус. Той няма загуба от 5 години и е бивш шампион на ACB. Трябва ли да се докаже според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес