Зареждане

Yair Rodriguez излиза срещу Zabit Magomedsharipov в UFC 227

Yair Rodriguez излиза срещу Zabit Magomedsharipov в UFC 227
Публикувано на: Май 9, 2018 в 08:02 ч

Въпреки че много се говори за предстоящото на 7-ми юли UFC 226, изглежда UFC 227 също ще бъде изключително вълнуващо - достойно дори да стане най-очакваното събитие за годината.

Освен че ще ни представи среща за титлата в категория петел между T.J. Dillashaw и Cody Garbrandt, както и битка между Georges St-Pierre и Nate Diaz, събитието се очаква да включва и още една среща в категория петел между едни от най-интересните бойци в дивизията.



Zabit последно отбеляза победа в "Среща на вечерта" срещу Kyle Bochniak в UFC 223, което беше и 11-тата му поредна победа. Известен със специфичния си стил, сякаш излязъл от филма "Матрицата", руснакът продължава да печели симпатиите на феновете.

Разбира се, на "El Pantera" тези неща не са му чужди, тъй като Rodriguez също впечатлява зрителите с изпълненията си в Октагона. Yair сложи край на серията си от 6 поредни победи в UFC 211, когато се изправи срещу Frankie Edgar. Преди това обаче той отбеляза победи срещу B.J. Penn, Alex Caceres и Andre Fili.

Ще бъде вълнуващо.

UFC 227, което ще се проведе на 4-ти август, има вероятност също да ни представи и сблъсък в полутежка категория между бившия претендент Alexander Gustafsson и бившия шампион в средна категория Luke Rockhold.

Лудница!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес