Зареждане

Yair Rodriguez и Jeremy Stephens се карат в хотела след събитието в Мексико

Yair Rodriguez и Jeremy Stephens се карат в хотела след събитието в Мексико
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 05:00 ч
Yair Rodriguez и Jeremy Stephens се канеха за здрава битка миналия уикенд на събитието в Мексико, но за съжаление това не се случи. Двамата споделиха октагона в главната битка, която продължи само 15 секунди. Rodriguez бръкна в окото на своя опонент и рефера в срещата даде 5 минути на Stephens, за да се възстанови. Jeremy не успя да си отвори окото и Herb Dean обяви, че битката приключва, а резултатът беше несъстояла се среща.

Веднага след края на битката полетяха бутилки от публиката и Stephens трябваше да бъде изкаран с охрана. Rodriguez не беше доволен от развоя на събитията и не скри своите съмнения, като дори скори на Michael Bisping, който искаше да му вземе интервю.

Двамата бойци се срещнали в хотела след битката и днес се появи видео от тяхната среща. Yair и Stephens започват да говорят съвсем нормално, но малко по-късно Stephens блъсква своя опонент и двамата трябва да бъдат усмирявани от другите. Ето какво си казват двамата, както и видео от случката:


Stephens: Нека го направим отново.

Rodriguez: Разбира се, но какво се случи ?

Rodriguez: Ще трябва да живееш с това до края на шибания си живот. Не съм аз този, който е виновен. Аз съм добре, копеле.

Stephens: Да, наистина е лесно да говориш глупсоти. Обади се на Sean Shelby и нека го направим отново.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес