Зареждане

Whittaker за срещата си с Romero: Беше като от стомана

Whittaker за срещата си с Romero: Беше като от стомана
Публикувано на: Юни 13, 2018 в 09:39 ч

Yoel Romero вече е сравняван със стомана от двама бивши свои противници. Първият, който се осмели да го направи беше бившият шампион в средна категория Luke Rockhold. Сега и настоящият първенец, Robert Whittaker използва същата метафора, описвайки неприятното усещане от срещата с кубинеца.

"Беше като от стомана. Удрях го, ритах го, но не му нанасях никаква щета. Просто преминаваше през всичко. Беше странно."

"Ударите ми не го спираха. Бил съм се с всеки в средна категория, включително и Romero преди, и досега не бях виждал нищо подобно."

"Освен по лицето ми, всички други щети са от моите удари по него."

Whittaker обаче не е сигурен защо този път противникът му е бил толкова здрав, при условие, че се е бил и преди с него.

"Може би с годините човек става по-здрав. Предполагам това се случва като навлезе в 40-те човек."

Romero също не успя да се впише в килограмите за срещата си в UFC 225 - може би и това е сред причините Whittaker да срещне трудности.

"Не го усетих като боец в средна категория. Сигурен съм, че бихте се съгласили, че не прилича на такъв, но мога да ви кажа и че не се усеща като такъв."

Заради провала на кантара, срещата в крайна сметка не беше за титлата, което означава, че и победата не се брои за официална защита.

Последната среща на Whittaker беше в средата на миналата година, отново срещу Romero. Тогава Robert спечели със съдийско решение, прибирайки временната титла в средна категория. В последствие беше обявен и за шампион след като Georges St-Pierre освободи титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес