Зареждане

Wanderlei Silva се кандидатира за депутат

Wanderlei Silva се кандидатира за депутат
Публикувано на: Август 19, 2018 в 07:29 ч
Преди известно време Wanderlei Silva обяви, че има намерения да влезе в политиката и днес стана ясно, че той ще се кандидатира за депутат. Silva беше на последното събитие на RIZIN и сподели, че иска да се бие през декември в Япония, но това е малко вероятно да се случи, защото той вече обмисля оттегляне от ММА след битката с Rampage Jackson:

Toва може би е последната ми битка. Ще се кандидатирам за депутат и това е нова кариера и ново време от моя живот и виждам нуждата от него. Има хора, които стават депутати, но не са за там и само крадат от бедните хора. Трябва да стават депутати хора като мен, които имат пари и следват идеали и няма да е нужно да крадат от бедния народ.

Кандидатирам се за депутат и ако ме изберат ще се оттегля, ако не ме изберат ще тръгна в друга посока. Смятам обаче, че това ще е последната ми битка. Няма значение какво ще се случи, защото най-вероятно няма да се бия повече. Направих достатъчно в спорта и представянето ми ще покаже дали ми е дошло времето.

Wanderlei е на 42 години и следващата му битка ще е под номер 51 в клетката, като за тези години е с рекорд 35-13-1 в ММА. Той ще се завърне в края на септември на Bellator 206 за битка с Rampage Jackson.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес