Най-големият сайт за бойни спортове

       

Wanderlei Silva иска Quinton Jackson в Бразилия: 'Ще го изхвърля от клетката'

Wanderlei Silva иска Quinton Jackson в Бразилия: 'Ще го изхвърля от клетката'
Публикувано на: Март 13, 2018 в 12:09 ч

Wanderlei Silva иска четвърта среща с дългогодишния си противник Quinton "Rampage" Jackson. Този път обаче "The Axe Murderer" иска двубоят да бъде в родната му Куритиба в Бразилия.

Както Wanderlei вече спомена, той говори с Bellator за събитие в неговия град, който също беше домакин и на UFC 198 през 2016-та.

"Опитвам се да направя така, че да се бия с Rampage на Arena de Baixada. Искам също там да присъстват Pitbull братята - Patricky Freire и Patricio Freire, както и шампиона в средна категория Rafael Carvalho и Goiti Yamauchi. Bellator имат интерес да дойдат в Бразилия, а дори и самата среща с Rampage може да запълни стадиона."

"Запознах се с някои от работещите в Arena da Baixada когато Gabricio Werdum се би там за UFC. Изключителни професионалисти са и правят всичко възможно Bellator да направи събитие при тях. Страхотна среща беше. Казаха, че единствено трябва да се подготвям и да се появя в деня на събитието - те щели да направят всичко по силите си двубоят да се състои."

Що се отнася до самата среща с Rampage, Wanderlei, който нокаутира два пъти Jackson в Pride, е изключително развълнуван отново да излезе срещу него. Той смята последната им среща в UFC 92, когато претърпя нокаут, за късметлийска.

"Идеята за Rampage изникна съвсем случайно. Беше ме изгледал накриво на едно събитие наскоро и казах на Bellator да ми уредят среща с него. Той е перфектният опонент. Бих го два пъти, а той отбеляза веднъж късметлийска победа. Нямаше сериозна битка, просто ми вкара един в брадичката. Искам да изясним нещата между нас. Няма как дебютът на Bellator в Бразилия да бъде по-добър от това."

"Искам да докажа, че съм по-добър от него. Кой не би искал да го види на живо? Ще пишем история. Целият свят ще гледа двубоя. Rampage ще бъде нокаутиран отново, както и първите два пъти. Ще го изхвърля от клетката."

Wanderlei Silva последно се състезава през юни 2017, когато в Bellator 180 претърпя загуба чрез съдийско решение срещу Chael Sonnen. Последната победа на 41-годишният боец е от март 2013-та, когато нокаутира Brian Stann в UFC on FUEL TV 8 в Япония.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Wanderlei Silva: Ще се бия с Rampage Jackson на 29-ти септември

Wanderlei Silva: Ще се бия с Rampage Jackson на 29-ти септември
Допада ли ви или не, изглежда ще има 4-та среща между бившите UFC и PRIDE FC врагове Wanderlei Silva и Quinton Jackson, като тя се очаква да се проведе в Bellator MMA през есента.
Новини » юни 21, 2018 (12)
цялата новина

Wanderlei Silva все още иска битка с Rampage Jackson, но би приел също Dan Henderson и Vitor Belfort

Wanderlei Silva все още иска битка с Rampage Jackson, но би приел също Dan Henderson и Vitor Belfort
За последните пет години успяхме да видим Wanderlei Silva в клетката едва веднъж, когато оглавяваше Bellator 180 с дългогодишния с враг Chael Sonnen.
Новини » май 18, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook