Зареждане

Вячеслав Василевски: Хабиб искаше да се бием на улицата

Вячеслав Василевски: Хабиб искаше да се бием на улицата
Публикувано на: Май 4, 2021 в 00:00 ч
Вячеслав Василевски, който е опитен ММА ветеран разказа интересна история от спаринг с Хабиб Нурмагомедов. 32-годишния руснак, който е бивш шампион в полутежка и средна категория на M-1 тренирал заедно с Нурмагомедов и нещата ескалирали.

"The Crushin Russian" вкарал силен удар на Хабиб, който не го харесал и започнал да го дърпа навън, за да се бият на улицата. Василевски е 6-кратен световен шампион по бойно самбо и е с рекорд 34-8 в ММА.

Той се е бил за организации като: Bellator, ACA, М-1 и много други. Наскоро в интервю за канала Ushatayka: Sport-Express в YouTube Василевски разкри следното:

Беше обичайната стандартна ситуация по време на тренировката. Двамата с Хабиб правихме спаринг и аз го ударих, а на него не му хареса. Хабиб не обичаше да губи. Опита се да ме събори, не не успя. Тогава ми каза да излезем на улицата. Той си мислеше, че нарочно съм го ударил. 

Нурмагомедов видя, че нещо не му се получи и го удрям силно. Не беше нарочно от моя страна. Хабиб започна да ме дърпа навън и ми каза, че иска да се бием на улицата. Аз се съгласих. Имаше много хора, които ни разделиха. Тогава дойде мениджъра, поговорихме и си стиснахме ръцете. 

Беше в самото начало на тренировъчния ни лагер, след това живеехме няколко месеца в Ню Джърси и тренирахме заедно. Това беше просто една стандартна ситуация, в която спаринга можеше да се пренесе от залата на улицата. Нищо повече.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес