Зареждане

Вячеслав Дацик срещу Джеф Монсън през август

Вячеслав Дацик срещу Джеф Монсън през август
Публикувано на: Юли 12, 2022 в 04:00 ч
Руската звезда в бойните спортове Вячеслав Дацик ще мери сили с опитен ветеран в лицето на Джеф Монсън.

Битката между двамата ще бъде по правилата на ММА. Срещата им ще се състои на 5 август в турнира на REN TV Fight Club. Преди няколко дни двамата застанаха лице в лице и подписаха договор за срещата.

Дацик е на 42 години и вече направи няколко срещи през 2022 година. В началото на годината Дацик направи боксов мач със Зелимхан Дукаев, но загуби с решение. През април Дацик нокаутира Сауло Кавалари в боксова среща. Преди няколко дни Вячеслав нокаутира и Антонио Силва в боксов мач.

Последните битки на Дацик са по правилата на бокса. Той не се е бил в ММА от 2006 година насам. Дацик е с рекорд 6-9 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Кирсанов със събмишън през 2006 година. Дацик ще се боксира през септември с Александър Емеляненко, а през декември с Магомед Исмаилов.

Монсън от своя страна е 51-годишен американец с руски паспорт. През февруари тази година Джеф се боксира с Александър Емеляненко, но загуби с решение. В ММА той е с рекорд 61-26-2 и за последно завърши наравно със Савилов през 2017 година.

Джеф печели 36 от победите си със събмишън и 5 с нокаут. В 14 от загубите си Монсън пада с приключване.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес