Зареждане

Вячеслав Дацик изригна: Умувах да застрелям Емеляненко в коленете

Вячеслав Дацик изригна: Умувах да застрелям Емеляненко в коленете
Публикувано на: Март 16, 2021 в 00:00 ч
Бившият затворник Вячеслав Дацик оправда своята слава на пълна откачалка и разкри шокираща информация в интервю за Sport24ru. 44-годишния руснак преследва битка с друг бивш затворник в лицето на Александър Емеляненко.

Преди няколко дни Дацик обяви, че в следващата си битка ще излезе срещу Емеляненко. Рижия Тарзан споделя, че двете страни водят преговори за бой, който да се проведе през май или септември.

Той не е голям фен на Александър и се закани, че ще го изяде в срещата им. Дацик разкри, че преди години планирал да го застреля в коленете. Ето какво сподели още откачения затворник:

Водят се преговори с мениджъра на Емеляненко. Предложени бяха две дати - за май и за септември. Руската федерация по бокс е готова да я организира, както и други организатори. Александър иска лесни пари и предизвиква певци. 

Те определиха такава сума, че тази битка не е интересна за организаторите и никой не иска да дава пари за нея. Има промоутъри, които са готови да му платят за истинска битка. 

Всичко зависи от Саша. Струва ми се, че той се страхува от истински битки. Ще го скъсам, ще го пречупя и ще го изям. Разбира се, бих искал след това да не бъда в затвора, така че е по-добре да го направя на ринга. 

Когато избягах през 2010 г., това същество се появи. Започна да се появява по телевизията и започна да говори, че ще ми покаже някаква болка. Тогава имаше късмет, че не се срещнахме, защото щях да го застрелям право в коленете.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес