Зареждане

Волков: Побеждавам Блейс и излизам срещу Нгану

Волков: Побеждавам Блейс и излизам срещу Нгану
Публикувано на: Юни 14, 2020 в 07:00 ч
Бившият шампион на M-1 и Bellator, Александър Волков има тежък тест пред себе си. Той ще се бие срещу Къртис Блейдс на 20-ти юни в института на UFC във Вегас. "Drago"  идва след победа с решение над Грег Харди, която записа миналата година в Русия и е с рекорд 5-1 в UFC. Дълго време 31-годишния боец бленува за титлата в UFC и сега има шанс да се приближи значително до нея.

Вижте още - Прогнозирай и спечели с MMA.BG: Волков срещу Блейдс​​​

Лошата новина за него е в това, че Блейдс е много добър борец, който обича да приключва опонентите си на земя. Играта на земя не е силна страна на руснакът, но той вярва, че ще победи, а след това ще се изправи срещу Франсис Нгану. Ето какво сподели Волков преди битката с Блейдс, от която може да спечелите подарък от ММА.БГ, ако познаете няколко срещи от събитието:

Прекарахме почти един ден на път и най-накрая стигнахме до мястото. Най-трудната част за мен е раздялата с моето семейство, дори за такъв на пръв поглед кратък срок. Но това дава допълнителна сила и мотивация за победа. За мен е важно да осъзная къде съм и за кого се бия. Победата е въпрос на техника. 

Блейдс е един от най-добрите в UFC. Aз съм готов за предстоящия двубой и ще създам на противника си много проблеми. При подготовката обърнах много внимание на борбата. Това не е най-силното ми качество, но работих много със спаринг партньори като него. Очевидно Блейдс разчита на своята борба. Само по този начин той ще успее да ме победи, в противен случай ще го разбия в стойка. 

Настоящата епидемиологична ситуация в Русия, особено в Москва е доста сложна. Фитнес залите, включително и нашите, бяха затворени в продължение на два месеца, но аз направих всичко възможно, за да остана във форма и да тренирам у дома. През последните две седмици от момента, в който битката беше потвърдена, започнахме да провеждаме спаринг с пълен контакт. 

Разбира се, не успяхме да реализираме всички планове, но като цяло съм доволен от свършената работа. След като спечеля боя, нашата битка с Франсис Нгану ще бъде неизбежна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес