Зареждане

Волкановски за Топурия: Мога да го накарам да изглежда като аматьор

Волкановски за Топурия: Мога да го накарам да изглежда като аматьор
Публикувано на: Февруари 16, 2024 в 02:00 ч
Шампионът в категория перо и все още един от най-добрите бойци в UFC независимо от тегловната категория, Александър Волкановски, предупреждава да не се изненадваме, ако двубоят му с Илия Топурия премине гладко и без проблеми. Този уикенд UFC 298 ще завърши с битката на вечерта, която противопоставя Волкановски срещу Топурия в Калифорния.

35-годишният "Волк" ще защитава своя шампионски пояс за шести път срещу 27-годишния Топурия, който има шест битки в UFC зад гърба си. Въпреки че някои хора, включително самият Топурия, смятат, че времето на Волкановски е свършило, той няма никакво намерение да се оттегля от трона:

"Всички тези разкази ми харесват. Всички знаят, че това ме мотивира. Когато хората се съмняват в мен, се чувствам най-добре. Не ме трогва. Ако не бях влязъл в октагона през октомври, щяхме да говорим за тази битка с Топурия по съвсем различен начин, повярвайте ми. 

Можете да говорите каквото искате. Говорят, че това е човекът, който ще ме победи. На пресконференцията след галата ще говорите различно. Готов съм да се бия с млад, гладен и агресивен съперник, но няма да се учудя ако тази битка е лесна за мен. 

Не казвам, че е така. Не съм толкова арогантен. Подготвих се съответно, но ако ме изпусне и го притисна, тогава ще го накарам да изглежда като аматьор. Не трябва да се учудвате.", сподели Волкановски.

В последната си битка "Volk" се изправи срещу Ислам Махачев на UFC 294 през октомври и загуби с нокаут с хай кик. Той обаче имаше само 11 дни предизвестие, защото влезе в последния момент като заместник на Чарлз Оливейра, който се контузи на тренировка.

Алекс обаче уверява, че това поражение не се отразява на формата му в категория перо. Той е готов за екшън, но дали ще победи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес