Зареждане

Волкановски с епичен отговор към тези, които твърдят, че е стар

Волкановски с епичен отговор към тези, които твърдят, че е стар
Публикувано на: Февруари 10, 2024 в 02:00 ч
Светът е в очакване за голямата битка, която ще противопостави опитният шампион в категория перо Александър Волкановски и непобедения претендент Илия Топурия.

Има усещане за възможна смяна на шампиона, тъй като Волкановски става на 36 тази година, докато по-младият му опонент е с осем години по-млад от него. Тази възрастова разлика доведе до спекулации за края на доминацията на Волкановски в категория перо. Въпреки критиките и внушенията, че най-добрите му години са зад гърба му, Волкановски е на друго мнение.

Той не само обещава да даде урок по смирение на Топурия, но също така очаква с нетърпение завръщане в битката за титлата в лека категория. Самочувствието на Волкановски личи от наскоро публикувано видео, в което той отговаря с хумор и самоирония на внушенията, че е „прекалено стар“.

Сблъсъкът между Волкановски и Топурия е определен за главното събитие на UFC 298 на 17 февруари в Анахайм. За Волкановски тази битка бележи шестата му защита на титлата. Неговата решителност и отговор на критиките показват, че възрастта е само число и че истинските шампиони не позволяват на нищо да ги засегне.

С наближаването на тази битка става ясно, че опитът и борбеният дух на Волкановски няма да го подведат. Ето как Алекс отговори на критиците, които говорят, че вече е стар:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес