Зареждане

Волкановски пребил Холоуей със счупен палец в UFC 267

Волкановски пребил Холоуей със счупен палец в UFC 267
Публикувано на: Юли 9, 2022 в 16:30 ч
Шампионът на UFC в категория перо Александър Волкановски (24-1) разкри, че е счупил ръката си в третата битка с Макс Холоуей (23-7).

Двамата най-добри в категория перо направиха трилогия на UFC 276, което се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. Волкановски доминира изцяло в битката и спечели с единодушно решение - (50–45, 50–45, 50–45). Така Алекс защити титлата за 4-ти път и вече е 3-0 срещу Холоуей.

В своя акаунт в социалните мрежи Александър разкри, че във втория рунд е счупил палеца си. Той ще се подложи на операция и ще бъде аут за 12 седмици.

„Счупих ръката си във втория рунд. Това ми пречеше да нанасям удари, въпреки че все още можех да нанасям удари. Така или иначе болеше, но си заслужаваше. 

Хората винаги ще се съмняват в мен и това е добре. Харесва ми да съм аутсайдер. Направих кариера от това. Нека се съмняват, а аз ще продължа да им доказвам, че грешат. 

Ще го доказвам всеки път, когато изляза в клетката. Още не сте видели най-доброто. Небето не е границата.“, каза австралиецът пред Sports Illustrated.

Ще успее ли Алекс да стане двоен шампион ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес