Зареждане

Волкановски отряза Корейското зомби

Волкановски отряза Корейското зомби
Публикувано на: Юли 16, 2020 в 05:00 ч
Шампионът в категория перо Александър Волкановски не иска да се бие с Чан Сунг Юнг. Преди няколко дни "Корейското зомби" коментира битката между Волкановски и Макс Холоуей. Юнг определи шампиона като срам за категорията, след като защити титлата си с раздвоено решение. В срещата им Макс успя да го прати два пъти в нокдаун и според мнозина спечели три от петте рунда, но не така смятаха съдиите.

Чан призова за битка с Волкановски и се закани, че ще го приключи. За негово съжаление Волкановски иска да се бие само с безспорни претенденти и отряза бившия претендент за титлата. Ето какво сподели Александър:


Вероятно Чан Юнг се опитва да рекламира битка между нас, но аз смятам, че той трябва да се бие с Браян Ортега. Мисля, че такива са плановете на UFC. Аз искам да се бия с претендент номер 1 в категорията. Той трябва да излезе и да се бие с Ортега, а след това всички ще крещят неговото име. 

Аз ще съм тук и ще го чакам. Не знам, може би някой от приятелите на Юнг му пише нещата в социалните мрежи. Един от неговите хора говореше много, но беше шамаросан и спряха коментарите. Браян Ортега ги шамароса и спряха да говорят. Вероятно имат нужда от още шамари, за да спрат да говорят.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес