Зареждане

Волкановски и О'Мали прогнозират победа за Хенри Сехудо

Волкановски и О'Мали прогнозират победа за Хенри Сехудо
Публикувано на: Май 6, 2023 в 00:00 ч
Хенри Сехудо се завръща в октагона на UFC.

Три години след края на кариерата си американецът реши отново да се върне в UFC. Всички фенове са възхитени от това, че легендарният боец е решил да се бие отново. В нощта на 6 срещу 7 май Сехудо оглавява събитието UFC 288, което ще се проведе в Ню Джърси.

Сехудо ще се изправи срещу шампиона в категория петел Алджамейн Стърлинг в главното събитие на вечерта. Бившият двоен шампион е уверен в своята победа, а Шон О'Мали и Александър Волкановски също прогнозират победа за "Triple C".

„Мисля, че Хенри ще си свърши работата както трябва. Мисля, че той ще наложи високо темпо над Стърлинг. Не знам дали ще бъде решение или с нокаут, но мисля, че Хенри ще си свърши работата.“, каза О'Мали в канала си в YouTube.

Ето и каква е прогнозата на Волкановски:

„Очевидно Сехудо има по-широк арсенал, особено в стойката. Вярвам, че той ще изглежда много по-опасно "на крака". Той е в състояние да завърши Стърлинг. Хенри има добър контрол на дистанцията и също така знае как да използва силните си страни. Алджамейн трябва да му вземе гърба, но може ли да го направи с олимпийски борец ? 

Ако той направи това, всичко ще се промени. Затова не го отписвам. Аз клоня към победата на Хенри Сехудо. Той има повече инструменти за победа. Хенри разбира спорта и се надявам да се е подготвил добре“, каза Волкановски в канала си в YouTube.

Вие каква прогноза ще дадете ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес