Зареждане

Волкановски е готов да се бие с Макгрегър, ако Чандлър отпадне

Волкановски е готов да се бие с Макгрегър, ако Чандлър отпадне
Публикувано на: Май 31, 2024 в 18:00 ч
Александър Волкановски предложи да се бие с Конър Макгрегър на UFC 303 в кратък срок, ако Майкъл Чандлър бъде принуден да се оттегли. Макгрегър не се е бил от почти три години, но се завръща в октагона на 29 юни, когато се изправя срещу Чандлър в Лас Вегас.

Бившият шампион на UFC в лека категория Чарлз Оливейра вече се представи като резервен боец за завръщането на Макгрегър, а бившият крал в категория перо Волкановски е последното име, което също изявява желание да е резерва. В миналото Макгрегър обиждаше Волкановски, който по онова време беше най-добрият ММА боец в света.

Сега Алекс е готов да търси отмъщение и се надява, че ще потърсят услугите му:

"Намерете ми вълнуваща битка в лека категория или нещо такова. Това е забавно. Не искам да чакам твърде дълго. Вече си бях казал, че няма да го направя , но съм готов да се възползвам, ако се появи огромна възможност. Знам, че категория перо ще си бъде там. Бих се изправил срещу Конър Макгрегър. Поставете ме в такъв сценарий и аз ще го направя.", сподели Волкановски.

Битката с Макгрегър е мечтата на Чандлър, която той преследваше от години. Шансовете да се оттегли от тази битка клонят към нулата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес