Зареждане

Волкановски бяга от реванш с Холоуей

Волкановски бяга от реванш с Холоуей
Публикувано на: Януари 15, 2020 в 00:00 ч
Преди да стане шампион в категория перо на UFC, Александър Волкановски обеща да даде на Макс Холоуей незабавен реванш, за да докаже на света, че е по-добрия боец и да изтръгне всякакви съмнения за това.

Но след 5 рунда оспорван екшън в UFC 245 миналия месец, "The Great" смята, че всякакво съмнение е отпаднало и никой няма намерение да гледа още един двубой между двамата.

"Веднага след битката Дейна Уайт заговори за реванш, а дори и аз поисках, но след това гледах запис на битката и тя изобщо не беше толкова оспорвана, колкото си мислих," сподели Волкановски. "Дори треньорите ми си мислиха, че той заслжава реванш. Но и те гледаха запис и казаха, че няма как да му дам реванш просто така."

Още един факт, който може да провали реванша е това, че има редица жадни за титлата бойци в категория перо, като Забит Магомедшарипов, Чан Сунг Юнг и Яир Родригез.

"Самият Макс не иска реванш и не е говорил за него. Не знам дали не иска да се бие в леката категория. Той от дълго време говори за това. Не искам да бъда груб, но направих решението му по-лесно, като му взех титлата. Той може би се готви за качване в категорията, не знам."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес