Зареждане

Волкановски: Брайън Ортега е разглезен пикльо

Волкановски: Брайън Ортега е разглезен пикльо
Публикувано на: Юли 24, 2021 в 02:00 ч
Шампиона в категория перо Александър Волкановски смята, че Брайън Ортега е разглезен пикльо. Двамата прекараха много време заедно, защото са треньори в TUF. Битката им ще е главна за събитието UFC 266, което ще се проведе на 25-ти септември в Лас Вегас.

Първата им среща трябваше да се проведе през март, но тогава Волкановски се оттегли заради положителна проба за COVID-19. Александър смята, че Ортега се държи като голяма звезда и си мисли, че всичко се върти около него.

"The Great" разкри, че този път има малка вражда с Ортега и това ще му помогне да бъде по-добър в клетката. Шампиона е в серия от 19 поредни победи. Той идва след 2 поредни победи над Макс Холоуей, който нанесе първа загуба на Ортега.

В интервю за медиите Волкановски разкри следното за предстоящата си защита:

Брайън Ортега е разглезен пикльо. Той си мисли, че всичко се върти около него. Ортега и някои от треньорите му бяха много арогантни. 

В първата ни битка, която пропадна нямаше вражда, но този път ще има малка вражда. Има много неща, които не виждате в епизодите и имаше достатъчно време да разберете кой е Ортега. Той не е човекът, за когото първоначално го мислех. Той е малка дива. 

Неговия треньор не спираше да атакува моя отбор. Говореше, че моите момчета не могат да победят и са безполезни. Преди също бях ядосан на моите съперници и това беше добре за мен. Излизах и показвах на UFC, че имам какво да докажа пред тях. Няма да допусна на тези неща да стигнат до мен. 

Не съм неконтролируем. Това просто ме кара да тренирам по-усилено. Искам да приключвам всичките си битки, но понякога трябва да имаш стратегия. 

Вече доказах, че когато съм в клетката и направя това, което мога, тогава никой не може да ме победи. Аз съм най-добрият в света. Понякога трябва да отправиш послание и аз ще го направя. 

Кой ще спечели битката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес