Зареждане

Volkan Oezdemir: Този уикенд ще играем Игра на тронове

Volkan Oezdemir: Този уикенд ще играем Игра на тронове
Публикувано на: Май 28, 2019 в 20:32 ч
Този уикенд в Стокхолм бившият претендент за титлата в полутежка категория Volkan Oezdemir се завръща в клетката и ще опита да спре своето свободно падане. От битка за титлата Oezdemir стигна до серия от 3 поредни загуби и нещата не изглеждат добре за него. Volkan ще се бие срещу Ilir Latifi в подглавната битка и няма да покаже милост към своя приятел. Oezdemir е готов този уикенд за Игра на тронове:


Не исках да прекарвам много време извън клетката, за да почивам. Трябва да оправя грешките, които допуснах. В последната си битка останах разочарован от съдиите и не знам какво гледаха. Сега искам да покажа, че все още съм в играта и да опровергая всички. Мисля, че срещу Smith се справих добре, но той успя да ме победи. 

В битката с Reyes всичко се получи, но съдиите решиха друго. Това е нещо, което искам да поправя и да покажа, че съм в играта. Трудно е да говоря за титлата, защото съм в серия от 3 поредни загуби. Мисля, че след тази и още една победа може да си спечеля шанс. Не мисля, че Jones ще се качи в тежката, защото тук му е комфортно. 

Готов съм за битката с Latifi. Мисля, че той е корав боец, но през цялата си кариера прави едно и също и няма да ме изненада. Този уикенд има доста битки от нашата категория и това е добре. Ще играем Игра на тронове, за да видим кой ще се приближи до титлата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес