Зареждане

Volkan Oezdemir иска да тренира с Conor McGregor

Volkan Oezdemir иска да тренира с Conor McGregor
Публикувано на: Декември 14, 2017 в 09:07 ч
 
 Това, което постигна Volkan Oezdemir през последната година е наистина впечатляващо. От дебюта си през феруари той успя да отбележи 3 поредни победи, два нокаута, като също си спечели и двубой за титлата срещу Daniel Cormier в UFC 220, което ще се проведе през януари. 
 
Ако някой познава отблизо успеха, това ще е Conor McGregor. Само вижте какво постигна след срещата си с Jose Aldo. Oezdemir изрази своето уважение към шампиона на UFC и го запита дали може да тренира с него.
 
"Хей, Conor, как си? Аз съм Volkan Oezdemir. Надявам се всичко да е наред при теб. Първо, искам да те поздравя за успехите ти до момента. Никой досега не е постигал това. Бях съветван да те питам сума неща, но имам само една молба. Какво ще кажеш следващия път като ходя до Швейцария да се отбия до Дълбин, за да потренираме заедно, тъй като изключително обичам философията ти, що се отнася до боевете."
 
И Conor му отговори:
 
"Това боецът в полутежка категория ли е? Да, това е Volkan Oezdemir. Претендент номер едно за титлата, нали? Уникално. Да, разбира се, че може да намине, за да тренираме. Няма проблем. Невероятно."
 
Навярно треньорът на ирландеца John Kavanagh е щастлив от този факт. Навярно двамата бойци ще тренират заедно след срещата с Daniel Cormier. Още по-интересно би било, ако Volkan успее да спечели титлата. McGregor безспорно би се радвал да тренира с новия шампион.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес