Зареждане

Владимир Минеев: Родината винаги трябва да се защитава

Владимир Минеев: Родината винаги трябва да се защитава
Публикувано на: Октомври 1, 2022 в 00:00 ч
Известният руски състезател по смесени бойни изкуства Владимир Минеев, който получи призовка като част от частичната мобилизация, заяви, че най-вероятно ще служи в разузнаването на Въздушнодесантните войски, (ВДВ).

Минеев вече сподели, че няма да бяга от призовката, както правят други негови сънародници от Русия. Владимир вярва, че родината винаги трябва да се брани, а патриотизмът се учил още с майчиното мляко.

„Казаха, че най-вероятно ме вземат в разузнаването. Дадоха ни време да се съберем. Къде ще отида на тренировъчния лагер все още не е изяснено, вероятно в района на Москва. Моето отношение не решава нищо. 

Изслужих срок във ВДВ и затова получих призовка. Пожелавам на доброволците да се обличат по-топло, зимата идва скоро. Засега имам само духа на наборник, а бойният ще се появи вече на позиция. 

Родината винаги трябва да се защитава. Винаги трябва да ставате на химна, знайте го. Необходимо е да се отнасяме с достойнство и гордост към военните знамена и символи на страната, както и да служим в армията. 

За мен патриотизмът се учи с майчиното мляко”, цитираха Минеев от Мач ТВ.

Минеев е на 32 години и е с рекорд 16-1-1 в ММА. Той е в серия от 8 поредни победи и е шампион на AMC в средна категория.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес