Зареждане

Владимир Минеев: Хората на Исмаилов са чакали и хиени

Владимир Минеев: Хората на Исмаилов са чакали и хиени
Публикувано на: Януари 1, 2021 в 07:00 ч
Руският ММА боец Владимир Минеев критикува сериозно тези, които скочиха да го бият миналия месец в Русия. Минеев присъстваше на ММА събитие в Москва и реши да влезе в клетката, за да предизвика своя враг Магомед Исмаилов, който също беше там. Исмаилов влезе в клетката, за да му отговори, но двамата се сбиха и секунди по-късно октагона се напълни с хора, които тръгнаха да бият Минеев.

За щастие нямаше сериозни щети и за двете страни. Жестоки критики получиха Минеев и Исмаилов след това, което си спретнаха. Доста бойци от Русия коментираха боя и имаше мнения, че Исмаилов трябва да бъде наказан доживотно, а ММА организацията позволила масовия бой да бъде закрита.

Вижте още - Исмаилов и Минеев предизвикаха масов бой на ММА събитие в Русия

По всичко личи, че ще има втора битка между Минеев и Исмаилов, които се биха преди няколко години и завършиха наравно. Владимир е категоричен, че няма да забрави имената на тези, които му скочиха. Ето какво още каза той по темата:

Исмаилов започна да се тресе първо, а аз се дръпнах с микрофона. Не е нужно да прави такова действие срещу мен. Той може да прави това с тези, които познава, но за мен това е неприемливо. Казах му, че ще му се обадя, за да направим нещо красиво в клетката. Успях да се отдалеча и да го пренеса на земята, а след това купчина тела ни покриха. Отвън изглеждаше смешно и забавно. 

Нямаше ужасни наранявания, можете да го видите на лицето ми. Хората се втурнаха да му помагат, защото знаят какво ще стане в битка между нас. Липсва му издръжливост и нерви за битка с мен. Той прави необмислени действия и няма друг избор, освен да ме обвини за всичко. Това, което се случи не зарадва нито мен, нито Исмаилов и организаторите. 

Мнозина се опитаха да предотвратят битката и влязоха в клетката. Сред тях имаше не само руснаци, но и дагестанци. Случи се така, че камерата засне тези, които се държаха неадекватно. Не познавах тези хора, които скочиха в клетката. Но идентифицирането не беше трудно. 

Имам такова медийно присъствие, че веднага ми казаха кои бяха. Никой няма да забрави за тези хора, аз ще им задавам въпроси. Свикнал съм да виждам пред себе си воини, лъвове, тигри и вълци в клетката, а не чакали и хиени. Тези, които скочиха през мрежата са публиката на Исмаилов. Живеем с тях в една и съща държава, разбирате ли ?

Припомнете си масовото сбиване, което си спретнаха Исмаилов и Минеев:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес