Зареждане

Винисиус Оливейра иска да се бие с лесния Умар Нурмагомедов

Винисиус Оливейра иска да се бие с лесния Умар Нурмагомедов
Публикувано на: Март 5, 2024 в 02:00 ч
Винисиус Оливейра, който стана известен миналия уикенд с лудия си нокаут с летящо коляно на UFC Vegas 87, е хвърлил око на друг опонент със също толкова известно име - Умар Нурмагомедов. 

В предварителната карта на UFC Vegas 87 бразилецът Оливейра нокаутира опонента си Бернардо Сопая с мощно летящо коляно 20 секунди преди края на двубоя. Той направи своя дебют в UFC след успешно участие в Contender Series на Дейна Уайт. На същата галавечер, но в главната карта, Умар Нурмагомедов се би с Бекзат Алмахан, когото победи със съдийско решение след три рунда.

Въпреки че самият Нурмагомедов би искал да се изправи следващия път срещу Кори Сандхаген, Винисиус Оливейра е убеден, че лесно ще се справи с руснака, който се бие по предвидим начин:

"Бих искал да се бия с Умар Нурмагомедов. Сигурен съм, че битката с него ще бъде лесна битка за мен, защото той има само борба. Той щеше да успее да ме свали, но работих много здраво върху защитата си.

Почти съм сигурен, че щях да победя този човек в първия рунд, защото единствената ми грешка беше защитата на тейкдауни. Сега ще се върна към тренировките и ще тренирам здраво, за да не се повтори подобно нещо. 

Този нокаут с летящо коляно беше страхотен. Никога преди не съм виждал нещо подобно. Той ще остане в историята на UFC. Моят дебют в UFC беше страхотен. Дълго ще говорят за него. Всеки ще го спомене.", каза Оливейра.

Винисиус е с рекорд 20-3 в ММА и печели 16 от срещите си с нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес