Зареждане

Видео от FAST Masterclass #1 с ММА боеца Никола Дипчиков

Публикувано на: Октомври 5, 2020 в 16:34 ч
На 3-ти октомври се проведе първата отворена тренировка от серията FAST Masterclass, в която тренираме заедно. Мероприятието ще се провежда веднъж месечно в зала FAST в София и целта му е да се събираме трениращи различни бойни спортове и да усвояваме нови умения в приятелска атмосфера.

Във всеки FAST Masterclass подготвяме различни теми и водещи, като в първото му издание беше ММА тренировка с един от най-успешните ни и атрактивни бойни атлети - Никола Дипчиков - един от най-активните ни и успешни професионални ММА бойци, състезател в престижния турнир Absolute Championship Akhmat, с 19 победи на професионалния ринг, 15 от които с нокаут.


Събитията са напълно безплатни и са подходящи за начинаещи и напреднали трениращи, като в това издание присъстващите научиха няколко ММА техники, които помагат на Дипчиков да бъде толкова доминантен в своите двубои.

Зала FAST и MMA.BG стартираме тази инициатива, като отново сме първи в подобно нещо и обещаваме да държим нивото и следващия месец да ви изненадаме с нещо много интересно за FAST Masterclass 2.

Всеки месец в залата ще правим открита тренировка с различна тематика и различен водещ, на която добре дошли са както начинаещи трениращи бойни изкуства от всякакъв вид, така и подготвени атлети, като заедно ще проведем тренировка в приятелска атмосфера. Поредицата е първа по рода си и предоставя уникална възможност напълно безплатно да получите умения от топ атлети, както и да се запознаете с едни от най-успешните спортисти на България.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес