Зареждане

Vicente Luque: Няма как да нокаутираш Mike Perry

Vicente Luque: Няма как да нокаутираш Mike Perry
Публикувано на: Август 18, 2019 в 00:10 ч
Качил: DoloR
Преди седмица Vicente Luque и Mike Perry си спретнаха една от най-бруталните битки, които видяхме до момента тази година. Битката им беше доста оспорвана и приключи с победа за бразилеца с раздвоено решение. Perry даде всичко от себе си и си тръгна с брутално счупен нос, но въпреки това се би до самия край и показа отново, че притежава невероятна издръжливост.

Двамата си спечелиха бонус за битката, която определено е кандидат за битка на годината. Luque е впечатлен от Perry и сподели, че той просто не може да бъде нокаутиран:


Определено тази битка надмина тази срещу Barberena, който е корав, но в края успях да го прикюча. Не успях да се справя с Perry, въпреки че вкарах коляното и му счупих доста лошо носа. Той продължи да идва за още и ме свали на земята, като успя да оцелее в гилотината. Определено беше тежка битка. 

Почувствах, че Perry просто не може да бъде нокаутиран. Удрях го наистина здраво с юмруци, ритници и колена. Той наистина е много, много корав и пое най-тежките ми удари. Не знам дали е възможно да го нокаутират в полусредна категория. Това беше оспорвана битка, която можеше да бъде спечелена и от него. Вярвам, че го победих, но си беше равностойна битка. 

В серия съм от доста победи и мисля, че много неща ще се променят. Мисля, че сега всички фенове искат да ме гледат, защото давам добри битки. Доказах се и заслужавам опонент от топ 10 на категорията. Мисля, че съм качествен боец и приключвам моите срещи. Може да се завърна през ноември, ако ми предложат битка с голямо име. За битка с Thompson съм готов да се завърна след 3 седмици.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес