Зареждане

Валентина Шевченко ще се оперира заради счупена ръка от Noche UFC

Валентина Шевченко ще се оперира заради счупена ръка от Noche UFC
Публикувано на: Септември 20, 2023 в 10:19 ч
Валентина Шевченко ще трябва да легне под ножа заради травмата на ръката, която получи в първия рунд на шампионския си мач-реванш с Алекса Грасо в събота вечер.

Бившата кралица в категория муха разкри в социалните мрежи, че има "комулативна фрактура, която изисква операция". Шевченко ще може да възобнови тренировките си след около три месеца.


По време на пресконференцията след UFC Fight Night 227 Шевченко предположи, че е счупила палеца си в началната част на двубоя. Въпреки този неуспех, "Bullet" беше ефективна с ударите си и граплинга в двубоя, който в крайна сметка завърши с равенство поради спорна оценка 10-8, присъдена на Грасо в 5-ия рунд.

"Счупих палеца си в първия рунд", каза Шевченко. "Усетих, че това се отразява на ударите ми, но в същото време си помислих, че ако спра, ще бъде много разочароващо за всички фенове за тази вечер, защото те чакаха тази битка, искаха да я видят, а ако спра в първия рунд и кажа: "Не мога да продължа" щях да ги разочаровам. Това е против моите принципи. Ето защо продължих да се бия с цялото си сърце. Направих всичко, за да си осигуря победата. Но тъй като тогава беше Денят на независимостта на Мексико, това повлия на решението на съдиите да дадат 10-8 в петия рунд."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес