Зареждане

Валентина Шевченко иска трилогия с Аманда Нунеш

Валентина Шевченко иска трилогия с Аманда Нунеш
Публикувано на: Септември 20, 2021 в 02:00 ч
Шампионката в категория муха Валентина Шевченко е готова за трета битка с Аманда Нунеш. Двете направиха две битки през 2016 г. и 2017 година. В двете срещи Нунеш успя да спечели с решение, но останаха съмнения в двете й победи.

Преди 4 години Шевченко се би с Нунеш за титлата в категория петел и според мнозина спечели битката. За нейно съжаление съдиите отсъдиха раздвоено в полза на Нунеш. Към днешна дата Валентина е в серия от 7 поредни победи и има 5 защити на титлата си.

В края на месеца в Лас Вегас тя ще мери сили с Лорън Мърфи. В последно време често се говори за трета битка между Валентина и Аманда. Ето какво е мнението на "Bullet" за трилогията:

Какво време е в момента ? Време ли е за трилогия с Аманда Нунеш ? Не ? Аз съм готова за такава битка. Готова съм за нея когато се случи. Аз съм точно тук. За мен да си най-велик не е най-важното нещо. 

Всеки иска да го сложат на върха в p4p ранглистата, за да бъде номер 1 в света. Не мисля, че даден боец трябва да иска това за себе си. 

Трябва да си вършиш работата и да печелиш битките, а те ще те сложат на върха тогава, когато решат. Това обаче не трябва да бъде твой проблем. Не трябва да крещиш насам и натам, че си най-добрия в света. 

Ще може ли Валентина да бие Нунеш ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес